Billedserier

Forbehandling


Forbehandling med kvalitet

Korrekt forbehandling er af afgørende betydning for høj kvalitet og lang levetid.

JAI-O råder over et 19-trins automatisk dyppeforbehandlingsanlæg med alkalisk affedtning, krom 3, kromfri passivering, zinkfosfatering og jernfosfatering. Vi tilbyder også sandblæsning og slyngrensning.
 

Bestemmelse af emnets korrosive miljø er afgørende for korrekt forbehandling og overfladebehandling. JAI-O arbejder med 5 korrosionsklasser, C1 – C5.

 

Korrosionsklasser

C1 = Meget lille korrosionsrisiko. Indendørs med fugtighed under 60%.

C2 = Lille korrosionsrisiko. Emner til brug indendørs, i uopvarmede og ventilerede rum.

C3 = Middel korrosionsrisiko. Emner til brug indendørs, ved skiftende temperatur og fugtighed. Emner til brug udendørs i klima langt fra hav og industri.

C4 = Stor korrosionsrisiko. Emner til brug, i tæt bebyggelse og i forbindelse med industriområder. Over vand og ved kyster.

C5 = Meget stor korrosionsrisiko. Emner i konstant fugtigt klima samt ved og i svær industri.

9992 0222
Cases
Case om totalleverancer
JAI-O opererer også som totalleverandør og varetager samtlige processer frem til det færdige resultat. JAI-O har den nødvendige ekspertise til at styre logistikken og er derfor velkvalificeret til at påtage sig outsourcede opgaver med efterfølgende overfladebehandling inden for blandt andet:
Læs mere
Case om overfladebehandling
JAI-O overfladebehandler jern, stål, magnesium, aluminium, plast. Emnerne gennemløber en kvalitetsproces, hvor det er de ønskede egenskaber, der afgør de enkelte delprocesser.

Læs mere